we zijn er bijna klaar voor
Door: lucia en ronald
Blijf op de hoogte en volg lucia, ronald en flloor
26 Mei 2013 | Nederland, Oirschot
26 Mei 2013 - 11:25
Liesbeth:
Ik hoop dat jullie een geslaagde reis maken en mooi weer krijgen.
Je hebt in iede geval aan van alles gedacht en al geoefend.
Succees -
26 Mei 2013 - 12:27
Thomas:
Yo flip flap en flop heel veel succes en vooral plezier!!!!! geniet er lekker van!!!!
groetjes -
26 Mei 2013 - 13:50
Agnes:
Begrijp ik het nu goed, gaan jullie weer lopen????? Niet met de fiets??? Nou hoe dan ook, jullie zijn op weg naar Rome.
Heel veel succes, en plezier. Goeie reis, ook voor Floortje. -
26 Mei 2013 - 17:11
Aris En Nel:
Hoi, veel succes bij de komende etappes !! Ik begrijp dat jullie weer gaan lopen en niet fietsen?
Waar kan ik de route vinden die jullie gaan lopen? Wij zijn in juni in duitsland en oostenrijk op vakantie :-) Groetjes van Aris en Nel en een pootje van Tara voor Floortje :-) -
26 Mei 2013 - 17:21
Ans:
Hoi Lucia Ronald en Floortje, veel succes met de komende kilometertjes door het prachtige landschap op weg naar Rome, vooral ook succes en wie weet alle lichamelijke klachten weg gelopen! in ieder geval succes en geniet er vooral van, wij zullen duimen voor een beetje beter weer!!! gr. van Ans en Nico -
27 Mei 2013 - 14:46
Cor:
Heel veel succes met jullie wandling,en hoop dat alles goed gaat,groetjes cor.
04 Juni 2013 - 16:01
Piet En Antje:
Hallo Lucia, Ronald en Floor,
Wat leuk dat jullie weer op pad mogen gaan! Het ziet er allemaal heel ondernemend uit en we hopen dan ook voor jullie dat het gaat lukken. Veel plezier nog met de voorbereidingen en we gaan jullie zeker volgen! Pelgrimsgroeten van Piet en Antje -
06 Juni 2013 - 16:53
Jorrit:
Hoi mam, Ronald en Floor,
Geweldig deze site! Kunnen we jullie goed volgen! Kun je ook foto's erop zetten??
Succes!! jorrit -
12 Juni 2013 - 17:06
Karen Lenders:
Lieve Lucia en Ronald en natuurlijk Floor,
Ik wens jullie een goede tocht en hopelijk deat alles goed gaat.
Ik zie je wel weer bij mam en voorzichtig aan he!!!!!!!
Succes Karen